کاربرد سیلیس میکرونیزه در صنعت رنگ سازی و چسب سازی

کاربرد سیلیس میکرونیزه در صنعت رنگ سازی و چسب سازی - شرکت سیلیس همدان

کاربرد سیلیس میکرونیزه در صنعت رنگ سازی و چسب سازی یکی از پرمصرف ترین استفاده های سیلیس است. به طور کلی سیلیس میکرونیزه یک پودر در اندازه میکرون بوده که از آسیاب کردن سنگ های صنعتی مانند سنگ سیلیس که در صنایع کشاورزی، ساختمانی و دارویی قابل بهره برداری است، به دست می آید. این نوع پودر مانند بنتونیت، میکا، تالک صنعتی و باریت است. به طور کلی از سیلیس به دلیل داشتن مقاومت و چسبندگی بالا در صنایع گوناگون مانند رنگ و چسب سازی استفاده می کنند؛ از این رو سیلیس پودری یکی از مواد اولیه تولید رنگ و چسب است. در ادامه از این مطلب از سایت همدان سیلیکا شما را با کاربرد آن در صنعت چسب و رنگ سازی آشنا می کنیم. همچنین به منظور اطلاع از قیمت و خرید پودر میکرونیزه می توانید به همدان سیلیکا مراجعه کنید.

مواد اولیه تولید رنگ و چسب

امروزه رنگ و چسب در بسیاری از صنایع دارای کاربرد گسترده هستند پس از آن ها برای رفع نیاز بیشتر صنعت ها باید در حجم بالای تولید شود. برای تولید رنگ و چسب از مواد اولیه گوناگونی از جمله سیلیس میکرونیزه استفاده می شود. در حال حاضر ایران دارای 350 واحد تولیدی رنگ با تولید سالانه 900 هزار تن رنگ می باشد. از رنگ و چسب در مصارف ساختمانی و صنعتی و غیره استفاده می کنند. به طور کلی مواد اولیه برای تولید رنگ و چسب شامل موارد زیر است:

  • پرکننده ها
  • مواد افزودنی
  • حلال
  • رزین ها
  • رنگدانه برای رنگی کردن محصول نهایی

کاربرد سیلیس میکرونیزه

کاربرد سیلیس میکرونیزه در صنعت رنگ سازی و چسب سازی چگونه است؟

پودر سیلیس در اصل به عنوان یک ماده پرکننده و رنگدانه در صنعت رنگ سازی استفاده می کنند و اصلی ترین هدف از استفاده آن براق کننده است. بعد از کاربرد سیلیس میکرونیزه در صنعت لعاب سازی، می توان دیگر صنعت پرکاربرد آن را در رنگ سازی دانست؛ زیرا در سه حالت شفاف کننده، مات کننده و پوشش دهنده استفاده می شود.

  1. شفاف کننده: در این بخش در صنعت رنگ سازی از مقدار سیلیس کمتری نسبت به دو مورد قبلی استفاده می کنند و از این طریق موجب شفافیت سطوح یا مکانی می شود که از آن استفاده می کنند.
  2. مات کننده: در این بخش از صنعت رنگ سازی از مقدار سیلیس بیشتری نسبت به دو مورد دیگر استفاده می کنند و به رنگ جلوه ای مات می دهد. از آن ها می توان روی انواع رنگ ها استفاده کرد تا حالت مات به آن دهد و جدای از سیلیس از دیگر مواد بر ایجاد حالت مات به رنگ بهره می برند.

مزایای کاربرد پودر سیلیس میکرونیزه در صنعت رنگ سازی

  • بدون تشکیل مه
  • ویژگی شفافیت خوب
  • پراکندگی آسان
  • هیچ تاثیری بر ویژگی های خشک شدن ندارد.
  • هیچ تاثیری بر چسبندگی بین لایه ها ندارد.
  • مقاومت عالی در برابر خط و خش و ضربه.
  • انعطاف پذیری بالا.

میکرونیزه

درچه مواردی از پودر سیلیس میکرونیزه در صنعت رنگ سازی استفاده می کنند؟

رنگ معماریپوشش ضد زنگروکش چوبی
رنگ ضد آبپوشش پودرینقاشی صنعت

روش تولید سیلیس میکرونیزه برای رنگ و چسب سازی

نحوه تولید این نوع سیلیس به این گونه است که ابتدا سنگ سیلیس را از معدن استخراج کرده و بعد از سنگ شکنی و شستشو، دو بار مگنت شده تا آهن موجود در آن به پایین ترین سطح برسد. سپس سیلیس به دست آمده را اخل خشک کن ریخته و از آن جا به سمت آسیاب های مخصوص هدایت می کند. سیلیس های تولید در بالاترین حد خلوص و در مش های 150، 200 و 325 تولید می شود و در انواع کیسه های گوناگون بسته بندی می شود.

در این مطلب از شما را با مواد اولیه تولید رنگ و چسب و کاربرد سیلیس میکرونیزه در صنعت رنگ سازی و چسب سازی آشنا شدید. برای خرید پودر میکرونیزه سیلیس با بهترین کیفیت می توانید به سایت همدان سیلیکا مراجعه کنید.همچنین لیست قیمت پودر میکرونیره در همدان سیلیکا موجود است.

سیلیس میکرونیزه در صنعت رنگ سازی

سوالات متداول

مواد اولیه برای تولید رنگ و چسب چیست؟ پرکننده ها – مواد افزودنی – حلال – رزین ها – رنگدانه برای رنگی کردن محصول نهایی

اصلی ترین هدف استفاده پودر سیلیس میکرونیزه در صنعت رنگ چیست؟ اصلی ترین دلیل استفاده از آن براق کردن می باشد.

پودر سیلیس میکرونیزه چیست؟ یک پودر در اندازه میکرون بوده که از آسیاب کردن سنگ های صنعتی مانند سنگ سیلیس که در صنایع کشاورزی، ساختمانی و دارویی قابل بهره برداری است، به دست می آید.

منابع: sinchem-europewikipedia

به این مقاله امتیاز دهید

دانستی سیلیس

Optional

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شرکت سیلیس همدان