با بهترین دستگاه های میکرونیزه آشنا شوید!

با بهترین دستگاه های میکرونیزه آشنا شوید! 1

بهترین دستگاه های میکرونیزه: میکرونیزه کردن سنگ های معدنی مانند سنگ سیلیس، توسط فرآیندی به نام میکرونیزاسیون انجام می شود؛ این فرآیند به این صورت است که سنگ معدنی مورد نظر خرد شده، پردازش و به پودر (کاهش قطر ذرات به میکرون) تبدیل می شود. این پروسه نیاز به استفاده از دستگاه های میکرونیزه مخصوص دارد. در این مقاله از همدان سیلیکا به بررسی انواع دستگاه میکرونیزه می پردازیم. ضمناً به منظور خرید پودر میکرونیزه با کیفیت می توانید به شرکت سیلیس همدان مراجعه کنید.

بهترین دستگاه های میکرونیزه :

همانطور که گفته شد سیلیس و یا هر سنگ معدنی دیگر، بعد از مراحل استخراج از معدن به کارخانه مربوطه منتقل می شود، توسط دستگاه های آسیاب میکرونیزه خرد شده و به میکرون تبدیل خواهد شد. این عملکرد به منظور حاصل شدن پودر میکرونیزه در ابعاد میکرومتر و یا نانومتر، برای انواع سنگها همچون: سیلس، کربنات، دولومیت، فلدسپات و… انجام می گیرد و سبب یکنواختی و دقیق تر بودن اندازه ذرات پودر می شود. برای انجام این عمل دستگاه های متفاوتی وجود دارد که در ادامه درباره آنها توضیح می دهیم.

متداول ترین دستگاه هایی که برای تولید پودر میکرونیزه استفاده می شود عبارتند از:

  1. پین میل
  2. جت میل
  3. بال میل
  4. ایرکلاسیفایر میل
  5. آسیاب چکشی

همچنین، برای کاهش سایز و ساخت پودر میکرونیزه 4 تکنیک : فشار، اصطکاک، پاره کردن، برخورد بکار می رود. به عنوان مثال در بهترین دستگاه های میکرونیزه بال میل و مدیا میل از تکنیک های فشار، برخورد و پاره کردن استفاده شده و در دستگاه های کلاسیفایر میل، آسیاب چکشی، پین میل و جت میل، تکنیک های برخورد و اصطکاک کاربرد دارد. دستگاه های پودر میکرونیزه که در بالا نام برده شد، در اکثر صنایع شیمیایی و دارویی، آرایشی بهداشتی، غذایی و همچنین مواد معدنی کاربرد دارند. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد “کاربرد پودر میکرونیزه برای داروهای استنشاقی” و “کاربرد های پودر میکرونیزه هیدروکسید آلومینیوم” به مقالات مربوطه در همدان سیلیکا مراجعه کنید.

بهترین دستگاه های میکرونیزه

بهترین دستگاه های میکرونیزه چگونه کار می کنند؟

تا به اینجا انواع دستگاه های میکرونیزه را نام برده، کاربرد ها و فرآیند کلی آنها را توضیح دادیم؛ دراین قسمت قصد داریم که روش کار هرکدام از دستگاه ها را توضیح داده و درمورد آنها نکاتی را بازگو کنیم:

 

·       پین میل:

به منظور میکرونیزه کردن مواد چرب، سوزنی یا کریستالی از این دستگاه استفاده می شود؛ به همین علت، اغلب در صنایع غذا و دارو از دستگاه پین میل استفاده می کنند. مصرف انرژی این دستگاه حدود 50% از دیگر دستگاه ها کمتر بوده و همچنین محفظه خردایش آن بزرگتر است و به همین دلیل مشکلاتی همچون گرفتگی، در آن به ندرت دیده می شود.

·       جت میل:

از دستگاه جت میل در میکرونیزه سازی مواد سخت و سایشی کاربرد دارد؛ همچنین این دستگاه می تواند مواد سخت را به مواد بسیار ریز تبدیل کند. درنظر داشته باشید که در این روش اجزای داخل دستگاه و مواد باهم برخوردی نداشته بلکه مواد با برخورد به یکدیگر میکرونیزه می شوند.

بهترین دستگاه های میکرونیزه

·       بال میل:

در ادامه بررسی بهترین دستگاه های میکرونیزه، بال میل از انواع آنهاست که در این روش میکرونیزه سازی، مواد با توپ های فلزی یا سرامیکی گردش داشته و حین برخورد با یکدیگر خرد می شوند.

·      ایرکلاسیفایر میل:

این نوع از دستگاه های میکرونیزه، با استفاده از هوا مواد را به درون خود انتقال می دهند و از اجزای اصلی آنها: هوا برای طبقه بندی ذرات و در آخر هدایت محصول به بیرون و همچنین چکش و صفحه گردان به منظور کاهش اندازه ذرات.

·       آسیاب چکشی:

در دستگاه آسیاب چکشی برای میکرونیزه کردن، یک شافت به همراه چکش های متعدد نصب شده بر روی آن به صورت دوار وجود دارد که هنگام گردش شافت، ذرات ماده مورد نظر با برخورد به چکش ها خرد شده و پودر می شوند. طبقه بندی ذرات نیز در این روش توسط یک صفحه مشبک روزنه دار انجام می شود.

همچنین بخوانید: “سیلیس میکرونیزه از کجا بخرم

بهترین دستگاه های میکرونیزه

معرفی و بررسی بهترین دستگاه های میکرونیزه

فرآیند میکرونیزه کردن توسط دستگاه های گوناگونی انجام می شود و تکنیک های بسیاری به این منظور وجود دارد که هر کدام قابلیت ها، ویژگی ها، اجزا و مزایا و معایب متفاوتی دارد؛ در این مقاله از شرکت سیلیس همدان به بررسی انواع دستگاه هایی که برای میکرونیزه کردن سنگ های معدنی مختلف مثل سیلیس کاربرد دارند، پرداختیم و نکاتی را در مورد آنها بازگو کردیم. همچنین بهترین دستگاه های میکرونیزه معرفی شدند. شما می توانید برای خرید پودر میکرونیزه با کیفیت و خرید سیلیس ممتاز  به همدان سیلیکا مراجعه کنید.

با نگاهی به : pharma.lonza.com

به این مقاله امتیاز دهید

دانستی سیلیس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شرکت سیلیس همدان