معرفی انواع مواد غذایی حاوی سیلیسیوم

مواد غذایی حاوی سیلیسیوم-سیلیس همدان

مواد غذایی حاوی سیلیسیوم: همان طور که می دانید سیلیس به عنوان یکی از مهم ترین و فراوان ترین موادی است که در طبیعت یافت می شود، این ماده یکی از فراوان ترین موادی است که می توانید در پوسته زمین به آن دسترسی داشته باشید به همین دلیل است که تا به الان کاربردهای زیادی را به خود اختصاص داده است. علاوه بر آن بهتر است بدانید که این ماده طبیعی یکی از مهم ترین موادی است که در بدن وجود دارد و شما باید برای تامین انرژی روزانه خود از آن استفاده کنید. سیلیسیوم، یکی از موادی است که به صورت طبیعی در بدن وجود دارد و کمبود آن در بدن در برخی مواقع، منجر به بیماری هایی خواهد شد.

مواد غذایی حاوی سیلیسیم

مواد غذایی حاوی سیلیسیوم

یکی از مهم ترین سوالاتی که ممکن است ذهن شما را به خود درگیر کند، این است که مواد غذایی دارای سیلیس کدام اند و یا اینکه با خوردن چه غذاهایی می توانیم سیلیس مورد نیاز بدن خود را تامین کنیم . قبل از اینکه بخواهیم درمورد مواد غذایی حاوی سیلیس برای شما بگوییم، بهتر است بدانید که سیلیس و یا همان سیلیسیوم، یکی از مهم ترین موادی است که روی استخوان بندی بدن ما تاثیر دارد.

به صورت کلی می توان گفت، کمبود این ماده طبیعی در بدن به مرور زمان می تواند روی ستون فقرات شما، دندان ها، استخوان ها و عضلات شما تاثیر جدی داشته باشد. سست شدن سیستم ایمنی بدن شما و نا توان شدن اندام ها تا حدودی بستگی به کمبود این ماده طبیعی به نوعی این ویتامین خواهد داشت. علاوه بر آن کم شدن این ماده در بدن روی ریزش مو هم تاثیر زیادی خواهد داشت. مواد غذایی حاوی سیلیس شامل موارد زیر است:

  • جوانه گندم
  • جو دوسر
  • سبزیجات (کاهو، برگ چغندر، کلم، هویج، گل کلم، کرفس و…)
  • میوجات (زردآلو، موز، آلبالو، خیار، انجیر و…)
  • حبوبات
  • تخم مرغ
  • و… .

هر یک از این خوراکی ها، مواد غذایی حاوی سیلیسیوم هستند که شما می توانید با مصرف روزانه آن سیلیس مورد نیاز بدن خود را تامین کنید.

جو

با خوردن 100 گرم جو علاوه بر بهره‌مندی از روزی، پر انرژی، تا حدود ،۲۰ میلی گرم سیلیس هم دریافت می‌کنید؛ به همین دلیل، پیشنهاد می‌شود ‌اگر تراکم استخوانی پایینی دارید، جو دوسر مصرف کنید. چرا که این ماده جزو مواد غذایی حاوی سیلیسیوم است.

مواد غذایی حاوی سیلیسیومموز

با خوردن روزانه یک عدد موز، نه تنها دوز روزانه پتاسیم و فیبر شما تامین می‌شود؛ بلکه، میزان سیلیس مصرفی شما نیز افزایش پیدا می‌کند. خوردن ۱۰۰ میلی گرم موز حدود ۵ میلی گرم سیلیس برای بدن شما ایجاد می‌کند که برای پوست نیز مفید می‌باشد.

اسفناج

گنجاندن ۱۰۰ گرم اسفناج در رژیم غذایی، به عنوان یک میان وعده خوش طعم آش یا سوپ کمک می‌کند که بدن حدود ۶ تا ۷ میلی گرم سیلیس دریافت کند؛ چرا که اسفناج نیز در دسته مواد غذایی حاوی سیلیسیوم قرار دارد.

برنج

با خوردن ۱۰۰ گرم برنج بدن شما حدود ۴ میلی گرم سیلیس بهره می‌برد. در نتیجه، غذاهای برنجی به شما کمک می‌کند از فواید سیلیس به روشی خوشمزه استفاده کنید؛ اما اگر دیابت دارید، پیشنهاد می‌کنیم حتماً از برنج قهوه‌ای استفاده کنید.

برنجکمبود سیلیس در بدن منجر به چه می شود؟

با توجه به اینکه سیلیس یکی از پرکاربردترین موادی است که در طبیعت وجود دارد و اکثرا در مکمل های غذایی به آن اشاره شده است، کمبود آن در بدن منجر به عوارضی خواهد شد. اگر بخواهیم به صورت طبیعی حساب کنیم، باید بگوییم که بدن افراد به صورت طبیعی چیزی حدود 7 گرم سیلیس دارد. وجود سیلیس در بدن تاثیر بسیار زیادی روی استخوان ها، مفاصل، چشم ها، پوست و دندان ها خواهد داشت. از همه مهم تر می توانیم به حفظ تعادل در بدن اشاره کنیم. کمبود سیلیس در بدن منجر می شود تا بدن شما تعادل نداشته باشید و پس از گذشت زمان شما را به پیری زودرس دچار خواهد کرد.

مواد غذایی دارای سیلیس

نتیجه‌گیری

اگر می خواهید پوست شفاف، روشن، درخشنده داشته باشید، بهتر است در طول روز با مصرف غذاهای مختلف سیلیس بدن خود را تامین کنید. در ای این مقاله از سایت همدان سیلیکا درمورد مواد غذایی حاوی سیلیسیوم برای شما توضیح دادیم. شما می توانید با بررسی این نکات، بهترین عملکرد بدنی را داشته باشید و نیاز بدن خود را تامین کنید.

سوالات متداول

1.مواد غذایی حاوی سیلیسیم چیست؟

جوانه گندم، جو دوسر، موز، کاهو، هویچ و … دارای ماده معدنی سیلیس هستند.

2.عواررض نبود سیلیس در بدن چیست؟

موجب حذف تعادل در بدن شده و پیری زودرس را تسریع می کند.


به این مقاله امتیاز دهید

دانستی سیلیس

Optional

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شرکت سیلیس همدان