کاربرد سیلیس میکرونیزه در صنعت پودر کپسولهای آتشنشانی

کاربرد سیلیس میکرونیزه در صنعت پودر کپسولهای آتشنشانی - شرکت سیلیس همدان

کاربرد سیلیس میکرونیزه در صنعت پودر کپسولهای آتشنشانی یکی از انواع کاربردهای سیلیس در صنعت های مختلف است. به وطر کلی در زمان آتش سوزی، مواد اولیه پودر کپسول آتش نشانی موجب خاموش شدن حریق می شود. مجموعه های مانند همدان سیلیکا به عنوان تولیدکنندگان پودر سیلیس و استفاده از آن در صنعت کپسول های آتش نشانی، موجب شده تا کمک بزرگی به این صنعت کرده و در خاموش کردن آتش نقش بزرگی ایفا کرده و حریق را بدون ایجاد احتراق دیگر خاموش می کند. در ادامه بیشتر در مورد نقش سیلیس میکرونیزه در تولید کپسول های خاموش کننده توضیح می دهیم.

کاربرد سیلیس میکرونیزه در صنعت پودر کپسولهای آتشنشانی چیست؟

به طور کلی کپسول های آتش نشانی نوعی دستگاه برای خاموش شدن آتش است. این دستگاه قابل حمل دستی است تا در شرایط بحرانی بتوان حداکثر استفاده را از آن کرد. این کپسول ها، استوانه های فلزی محکمی هستند که با آب یا یک نوع ماده خفه کننده دی اکسید کربن پر شده اند. در این کپسول ها یک لوله، مخزن تحت فشار کپسول را به بخش بالای کپسول متصل کرده و یک شیر فنری نیز ارتباط میان لوله را با دهانه خروجی مسدود می کند. در بالیا سیلندر نیز، سیلندر کوچک وجود داشته که با گاز فشرده ای مانند دی اکسید کربن پر شده و یک شیر جلوی انتشار دی اکسید کربن را می گیرد.

کپسول های آتش نشانی در انواع گوناگونی دسته بندی می شود که باید با توجه به محیط و نوع آتش سوزی از آن استفاده کرد. انواع کپسول های آتشنشانی به قرار زیر است:

  1. کپسول آتش نشانی مواد شیمیایی و مرطوب
  2. کپسول آب
  3. کپسول شیمیایی کف
  4. کپسول آتش نشانی Co2 دی اکسید کربن
  5. کپسول آتش نشانی پودر و گاز

مواد اولیه پودر کپسول چیست؟

برای جلوگیری از ورود اکسیژن به داخل کپسول آتش نشانی از مواد شیمیایی گوناگونی استفاده می کنند که این مواد شامل موارد زیر است:

  • بی کربنات سدیم
  • کلرید پتاسیم
  • سیلیس پودری (سیلیس میکرونیزه)
  • فسفات مونو آمونیوم

در این میان یکی از اصلی ترین مواد شیمیایی استفاده شده در کپسول آتش نشانی، استفاده از سیلیس میکرونیزه است؛ زیرا سیلیس ضد احتراق بوده و از به وجود آمدن آتش سوزی جدید جلوگیری می کند. در ضمن این محصول در درجه کیفی و مش های گوناگون در بازار وجود دارد. برای تولید کپسول های آتشنشانی باید از سیلیس با خلوص 82 درصد استفاده کرد. این درجه خلوص موجب می شود تا آتش سوزی ایجاد شده از بین برود و در ضمن زمانی که خود کپسول آتش بگیرید هیچ اتفاقی برای آن نمی افتد.

سیلیس میکرونیزه سبز برای تولید کپسولهای آتشنشانی!

سیلیس پودری در رنگ های گوناگونی در بازار وجود دارد که هر کدام در صنایع مختلفی استفاده می شود. به عنوان مثال از سیلیس میکرونیزه سفید در تولید محصولات و مواد بهداشتی و شوینده استفاده می کنند. برای کپسول آتش نشانی از رنگ سبز سیلیس میکرونیزه استفاده می کنند که موجب حفاظت از کپسول در برابر حرارت می شود.

در ضمن این نوع سیلیس از ورود اکسیژن به داخل کپسول جلوگیری می کند و مانع ورود به آن می شود و در ضمن با ترکیب شدن با مواد شیمیایی دیگر آتش سوزی ایجاد شده را خاموش می کند. در مقابل نیز به دلیل این که مواد خارج شده از کپسول حالت کف دارد، باید از مش های کوچک و در اندازه میکرون استفاده کرد.

در این مطلب شما را با کاربرد سیلیس میکرونیزه در صنعت پودر کپسولهای آتشنشانی و مواد اولیه پودر کپسول آشنا کردیم. شما برای خرید پودر میکرونیزه می توانید به سایت همدان سیلیکا مراجعه کنید.

به این مقاله امتیاز دهید

دانستی سیلیس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شرکت سیلیس همدان