کاربرد سیلیس میکرونیزه در صنعت کشاورزی

سیلیس در کشاورزی-سیلیس همدان

کاربرد سیلیس میکرونیزه در صنعت کشاورزی بسیار گسترده و وسیع است. سیلیس میکرونیزه موجب کاهش تعرق، تنش شوری و آبی می‌شود و این رشد رویشی بیش از حد را کند می‌کند و آن را به رشد زایشی تبدیل می‌کند. سیلیکون برای گیاهان مفید است و موجب افزایش مقاومت گیاه به خشکی شده و موجب تاخیر در پژمردگی گیاهانی شده که آبیاری در آنان ممنوع است. در ضمن از سیلیس میکرونیزه برای استفاده در کود برنج به طور گسترده استفاده می‌کنند. نقش سیلیس در کشاورزی بسیار زیاد است که در این مطلب از سایت همدان سیلیکا به طور مفصل در مورد آن توضیح می‌دهیم. همچنین شما می‌توانید به منظور خرید سیلیس و یا خرید و اطلاع از قیمت پودر میکرونیزه به شرکت سیلیس همدان مراجعه کنید.

سیلیس میکرونیزه برای کشاورزیکاربرد سیلیس میکرونیزه در صنعت کشاورزی

امروزه تحقیقات نشان داده است که سیلیس پودری در گیاهان خیلی از تنش های غیرزنده و بیوتیک را کاهش می‌دهد و موجب ترکیب سیلیکات‌ها در بسیاری از کودها می‌شود. سیلیس در نمونه های آزاد و ترکیبی جز غالب مواد جامد در خاک هاست. سیلیس دانه بندی در مقادیر خوبی به وسیله بعضی از گیاهان جذب شده و با پوسیدگی گیاهان باز به خاک برمی گردند. یکی از بزرگ ترین فواید سیلیس میکرونیزه تاثیر آن بر باکتری های محرک رشد گیاه در قسمت ریشه است؛ سپس باکتری های محرک رشد گیاه در بخش ریشه همراه با سیلیس بیوژنیک موجب افزایش مقاومت گیاه در برابر استرس و بیماری می‌شود. به طور کلی مزایای استفاده از سیلیس پودری در گیاهان شامل موارد زیر است:

  • تقویت دیواره های سلولی گیاه
  • محافظت در برابر استرس های محیطی
  • افزایش جذب آب و مواد معدنی
  • افزایش محافظت در برابر بیماری های قارچی مانند کپک زدن

سیلیس میکرونیزهچرا وجود سیلیس در خاک مهم است؟

در خاک، Si سیلیس موجب اتصال عناصر مغذی به ذرات خاک می‌شود و آن‌ها را کم و بیش برای جذب گیاه در دسترس می‌گذارد. همچنین بررسی‌ها نشان می‌دهد که سیلیکون جذب خاک P را در PH کاهش می‌دهد و قسمت قابل دسترس گیاه P در خاک را بیشتر می‌کند.

از سیلیس میکرونیزه چگونه در کود برنج استفاده می‌کنند؟

پودر سیلیس به صورت یک شکل دانه ای متخلخل از دی اکسید سیلیکون است که به طور مصنوعی از سیلیکات سدیم تولید شده است. آن یک ماده معدنی طبیعی است که تصفیه شده و بعد به شکل پودر ساخته می‌شود. سیلیس می‌تواند استحکام مکانیکی و در ضمن فتوسنتز در گیاهان را افزایش دهد و مقاومت در برابر آفتاب یا سایه ناکافی کمک می‌کند. از این ماده برای تهیه کود برنج استفاده می‌کنند تا از این طریق برنج را از تنش های زیستی مانند حملات قارچی و آفات حشرات محافظت کند. کودهای سیلیکونی به دلیل اسیدیته، شوری و سمی بودن می‌تواند تنش های غیرزنده را کاهش دهد و موجب کاهش تعرق و اتلاف آب شود.

سیلیس برای کشاورزی

فرایند جذب سیلیس در گیاهان چگونه است؟

ابتدا سیلیس توسط ریشه‌ها جذب شده و بعد از انتقال در xylem، ژل سیلیکا با پلیمریزاسیون اسید سیلیکیک با غلظت بالا تولید می‌شود. تعرق آب و پلیمریزاسیون Si دو عامل اصلی برای تولید غلظت بالای اسید سیلیسیک در شاخه های گیاهی است.

سیلیس میکرونیزه یک ماده معدنی ارزشمند است موجب تقویت گیاهان می‌شود. نانو ذرات سیلیکون ممکن است به عنوان عوامل انتقال پروتئین‌ها، نوکلئوتیدها و سایر مواد شیمیایی در گیاهان مورد استفاده قرار گیرد. نانو ذرات و نانو حسگرها را ترکیب کرده و برای افزایش احتباس آب در خاک و برای نظارت بر خاک استفاده می‌شود.

آیا سیلیس میکرونیزه برای گیاهان سمی می‌باشد؟

سیلیس پودری یک ماده مقوی غیرضروری برای گیاهان است که در محصولات زراعی استفاده شده و موجب افزایش رشد و کیفیت گیاهان می‌شود. این ماده معدنی یک عنصر مهم در هر مرحله از زندگی گیاهان است و غیر سمی، غیرقابل اشتعال، غیرواکنش پذیر و با استفاده معمولی پایدار است. در این مطلب از شما را با کاربرد سیلیس میکرونیزه در صنعت کشاورزی و استفاده در کود برنج آشنا کردیم. شما برای خرید سیلیس و یا خرید پودر میکرونیزه می‌توانید به سایت همدان سیلیکا مراجعه کنید.

به این مقاله امتیاز دهید

دانستی سیلیس

Optional

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شرکت سیلیس همدان