گوگرد میکرونیزه چیست و چه کاربردی دارد؟

گوگرد میکرونیزه چیست و چه کاربردی دارد؟ 1

گوگرد میکرونیزه چیست : گوگرد ماده ای زرد رنگ، سبک و نرم است و در طبیعت به دوشکل خالص و یا بصورت ترکیب با عناصر دیگر، یافت می شود. این ماده، به صورت میکرونیزه نیز تولید شده و کاربرد های فراوانی در صنایع گوناگون، به ویژه کشاورزی دارد. در این مقاله از همدان سیلیکا به بررسی گوگرد میکرونیزه، ویژگی ها و کاربردهای آن می پردازیم؛ شما می توانید به منظور اطلاع از قیمت گوگرد میکرونیزه و یا خرید پودر میکرونیزه با کیفیت به سایت شرکت سیلیس همدان مراجعه کنید.

کاربرد گوگرد میکرونیزه

گوگرد میکرونیزه چیست؟

شاید شما هم بخواهید بدانید که سولفور یا sulfur چیست؟ همانطور که گفته شد، گوگرد یا سولفور (Sulfur) عنصری مهم و کاربردی است که در صنایع مختلف از آن استفاده می شود. گوگرد میکرونیزه نیز حالتی از این عنصر در ابعاد کوچک و ذرات ریز است که درجه خلوص بالایی داشته و ماده ای یکدست می باشد. اندازه کوچک ذرات این ماده سبب سهولت استفاده از آن در دستگاه های نازل سمپاش می باشد تا بر روی سطح گیاهان پاشیده شود.

برای دانستن اینکه گوگرد میکرونیزه چیست، لازم به ذکر است که دانه بندی این ماده، از مش 150 تا 200 بوده و درجه خلوص آن حدود 99.5 درصد است؛ از دیگر ویژگی های این ماده می توان به این اشاره کرد که این ماده جزو گروه نافلزات بوده و بدمزه و بد بو می باشد. گوگرد در حالت های مختلف گوگرد جامد، گوگرد مایع و گوگرد گاز در طبیعت موجود بوده و نامحلول در آب است. این ماده معدنی در کشور های آمریکا، کانادا، چین و اسپانیا، بیشترین میزان ذخایر را دارد.

همچنین بخوانید: بهترین دستگاه های میکرونیزه

گوگرد میکرونیزه چیست

فرم و اندازه گوگرد میکرونیزه

شکل کلی این نوع گوگرد قارچ کش، به صورت پودری است؛ اما در حقیقت این پودر متشکل از گرانول‌های گوگرد با اندازه چند میکرون می‌باشد. مش ۲۰۰ پرکاربردترین دانه بندی گوگرد در کشاورزی می‌باشد؛ چرا که در این اندازه گرانول‌های گوگرد به راحتی از نازل‌های اسپری و دستگاه‌های پخش سم خارج می‌شوند و هیچ گرفتگی و رسوبی ایجاد نخواهند کرد.

درجه حلالیت گوگرد میکرونیزه

گوگرد میکرونیزه با مش ۲۰۰ به راحتی در آب حل می‌شود و می‌توان از آن به شکل محلول در سم پاش‌ها برای محلول پاشی اندام‌های هوایی گیاهان به کار برد.

درجه حلالیت گوگرد میکرونیزهآیا گوگرد کود است؟

بارها شنیده‌اید که کود گوگرد برای گیاه بسیار مفید می‌باشد؛ چرا که گوگرد، یکی از عناصر حیاتی مورد نیاز گیاه برای سلامت فیزیولوژیک و مراحل زایشی است. این جملات و مشابه آنها مدام بر سر زبان فروشندگان کود است؛ اما چه قدر می‌توان به این جمله اعتماد کرد؟ آیا گوگرد نوعی کود است؟

در پاسخ به این سوال باید گفت در اینکه گوگرد برای گیاه بسیار مفید و ضروری می‌باشد، شکی نیست؛ اما گوگردهایی مثل گوگرد میکرونیزه با هر مش و اندازه‌ای، گوگرد بنتونیت دار، گوگرد معدنی، گوگرد گازی گرانول و… هیچ کدام قابل جذب توسط گیاه نمی‌باشند. اگر شما گرانول‌های گوگرد را چالکود کرده و سال‌ها بعد به سراغ آن بروید، به همان شکل و فرم مشاهده خواهند شد؛ بدون اینکه تجزیه شده باشند.

کاربرد های گوگرد میکرونیزه چیست؟

این ماده در صنایع گوناگونی و تولیدات مواد مختلفی کاربرد دارد؛ صنایعی همچون: لاستیک سازی، کبریت سازی، تولید باروت، تولید حشره کش ها، تولیدات مواد شوینده، ضدعفونی و… از این عنصر استفاده می کنند. در کشاورزی نیز از این ماده استفاده گسترده ای می شود و به عنوان کود یا آفت کش به کار می رود، چراکه گیاهان پس از موادی همچون فسفر، نیتروژن، پتاسیم و… به این ماده احتیاج دارند. البته نمی توان از مضرات گوگرد در کشاورزی نیز چشم پوشی کرد. از جمله فواید و نقش های گوگرد میکرونیزه برای گیاهان عبارتند از:

  • بهبود سنتز روغن در گیاهان روغنی
  • بهبود کیفیت گیاه
  • تشکیل کلروفیل
  • حفظ رطوبت
  • افزایش میزان نشاسته
  • افزایش پروتئین
  • افزایش اسید های آمینه در پیاز
  • جلوگیری از بیماری های قارچی و سفیدک گیاه
  • جلوگیری از آفات و حشرات موزی
  • و …

کاربرد های گوگرد میکرونیزه چیست؟در ادامه مقاله گوگرد میکرونیزه چیست، توضیح می دهیم که این ماده سبب افزایش و بهبود کیفیت گیاهان می شود و عملکرد آنهارا تا حد زیادی افزایش می دهد؛ همچنین در افزایش تولید میوه درختان، نفوذ پذیری خاک و مقاومت گیاه در مقابل کاهش دما و سرما تاثیر بسیاری داشته و کاهش تثبیت فسفر و pH (اسیدیته) خاک و کاهش تجمع نیترات در محصولات را به دنبال دارد.

کمبود گوگرد میکرونیزه در گیاهان نتایج منفی و مضراتی را برای گیاهان داشته و هم برای گیاه و هم برای انسان ها مضرات و زیان هایی را به دنبال دارد؛ از جمله این نکات منفی می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  1. زردی برگ گیاهان و درختان
  2. رنگ پریدگی، نازک شدن و کم شدن ضخامت ساقه و برگ های گیاه

برای جلوگیری از این آثار زیان بار می بایست بسته به شرایط، از کود های گوگرد و افزودن این ماده به گیاه استفاده کرد.

گوگرد میکرونیزه چیست

خرید گوگرد میکرونیزه؛ شرکت سیلیس همدان

با توجه به نکات ذکر شده در این مطلب، گوگرد فواید فراوانی در صنایعی همچون کشاورزی داشته و به بهبود عملکرد گیاهان کمک فراوانی می کند؛ ساخت و تولید این ماده در ابعاد میکرونیزه باعث جذب سریع تر توسط گیاه شده و به همین منظور نتیجه بهتری برای گیاه خواهد داشت. در این مقاله توضیح دادیم که گوگرد میکرونیزه چیست و چه کاربردی دارد؟ همچنین فواید وجود گوگرد و مضرات کمبود آن از مواردی است که بازگو شد. ضمناً شما می توانید برای خرید پودر میکرونیزه به سایت شرکت سیلیس همدان سر بزنید.

به این مقاله امتیاز دهید

دانستی سیلیس

OptionalOptional

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شرکت سیلیس همدان